Easycol Baby, 15 ml

Easycol Baby este un supliment alimentar care conține enzima lactază, special dezvoltat pentru părinții ale căror bebeluși suferă de colici datorate  deficienței tranzitorie de lactază. Acesta acționează compensând deficiența tranzitorie de lactază în sistemul digestiv al bebelușului, ajutând la digestia lactozei neprocesate și reducând episoadele de plâns prelungit datorate colicilor.

99.00 lei

Disponibilitate: In stoc

Easycol Baby, 15 ml

99.00 lei

Categorie:
Descriere

Compensează deficiența tranzitorie de lactază în sistemul digestiv al bebelușului.

Ajută la digestia laptelui prin descopunerea lactozei in glucoza si galactoza asfel contribuid la cresterea si dezvoltarea normala a bebelusului.

Prin descompunerea lactozei, lactaza impiedica aparitia gazelor intestinale si implicit balonarea, durerea abdominala, acumularea de acizi si diareea.

Reduce episoadele de plâns prelungit datorate colicilor

Este un produs sigur care poate fi utilizat încă din prima zi de naștere.

Se poate administra direct in gurita bebelusului.

Nu necesita timp de asteptare dupa amestecarea cu laptele.

Se poate pastra langa patul bebelusului dupa desfacere ( nu necesita conditii speciale de pastrare)

Utilizat în: Easycol Baby este utilizat încă de la naștere pentru a facilita procesul de digestie a lactozei conținute în laptele matern sau în formula de lapte, în scopul de a ușura episoadele de colici infantile.

Ingrediente active:

Enzima lactază

Prezentare:

Flacon 15 ml cu picurator

Recomandare de consum: Enzima lactază din Easycol Baby poate fi utilizată cu laptele matern sau cu formula de lapte. În cazul alăptării, produsul poate fi administrat direct în gura bebelușului. Se recomandă administrarea în funcție de vârstă și cantitatea de lapte pe masă, conform: – 0-2 săptămâni: 60-90ml lapte/5 picături/750ALU/6 mese/4500ALU pe zi – 3-4 săptămâni: 120ml lapte/6 picături/900ALU/6 mese/5400ALU pe zi – 1-2 luni: 150ml lapte/8 picături/1200ALU/5 mese/6000ALU pe zi2 – 3-4 luni: 180ml lapte/9 picături/1350ALU/5 mese/6750ALU pe zi2 – >4 luni: 210ml lapte/12 picături/1800ALU/4 mese/7200ALU pe zi

 

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Easycol Baby, 15 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stai puțin! Ai văzut reducerea specială din coșul tău?

Ai o reducere exclusivă de 10% la coșul tău! Folosește codul BONUS10 la finalizarea comenzii.