L-Arginina 1000 mg

L-arginina 1000 mg este un supliment alimentar care conține L-arginină, un aminoacid semiesențial. L-arginina are o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv:

  • Îmbunătățește circulația sanguină, prin creșterea producției de oxid nitric.
  • Ajută la creșterea masei musculare, prin stimularea producției de proteine.
  • Scade tensiunea arterială, prin relaxarea vaselor de sânge.
  • Îmbunătățește funcția sexuală, prin creșterea producției de oxid nitric.

38.15 lei

Disponibilitate: In stoc

L-Arginina 1000 mg

38.15 lei

Descriere

L-arginina 1000 mg West Coast Esvida oferă o serie de beneficii pentru sănătate, printre care:

• Îmbunătățește circulația sanguină, prin creșterea producției de oxid nitric. Oxidul nitric este un compus care ajută la relaxarea vaselor de sânge, ceea ce duce la îmbunătățirea fluxului sanguin. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele cu boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arterială, boala coronariană și accidentul vascular cerebral.Utilizat în: Arginina 1000 mg este utilizată ca supliment alimentar pentru a susține sănătatea organismului uman.

• Ajută la creșterea masei musculare, prin stimularea producției de proteine. Proteinele sunt esențiale pentru construirea și repararea mușchilor. L-arginina poate ajuta la creșterea producției de proteine, ceea ce poate duce la creșterea masei musculare. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care doresc să câștige masă musculară, cum ar fi sportivii sau persoanele care se recuperează după o intervenție chirurgicală.

• Scade tensiunea arterială, prin relaxarea vaselor de sânge. L-arginina poate ajuta la relaxarea vaselor de sânge, ceea ce duce la scăderea tensiunii arteriale. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele cu hipertensiune arterială, o condiție care poate crește riscul de accident vascular cerebral, atac de cord și alte probleme de sănătate.

• Îmbunătățește funcția sexuală, prin creșterea producției de oxid nitric. Oxidul nitric este un compus care ajută la relaxarea vaselor de sânge, ceea ce duce la îmbunătățirea fluxului sanguin către organele genitale. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care suferă de disfuncție erectilă sau alte probleme sexuale.
• Imbunatateste functia hepatica-Arginina poate ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin către ficat, ceea ce poate duce la o îmbunătățire a funcției hepatice.

Ingrediente active:
Larginina 1000 mg conține un singur ingredient activ, L-arginină. L-arginina este un aminoacid semiesențial, ceea ce înseamnă că organismul o poate produce singur, dar în cantități insuficiente.

Recomandare de consum: Se recomandă administrarea a 1-2 tablete pe zi, la masă.

Informații suplimentare
Greutate0.1 kg
Dimensiuni10 × 7 × 8 cm
Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „L-Arginina 1000 mg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stai puțin! Ai văzut reducerea specială din coșul tău?

Ai o reducere exclusivă de 10% la coșul tău! Folosește codul BONUS10 la finalizarea comenzii.