Șoseaua Berceni Nr. 8, Corp C11, Et. 2

Program de luni până vineri 09:00 – 17:00

Întrebări frecvente

Te rugăm să consulți întrebările noastre frecvente înainte de a ne trimite un mesaj.

EsVida se angajează să ofere soluții de sănătate inovatoare prin suplimente alimentare de înaltă calitate. Misiunea noastră este să sprijinim o viață sănătoasă și echilibrată.

Toate informațiile despre ingredientele noastre, inclusiv lista completă a acestora și informații nutriționale, sunt disponibile pe paginile produselor noastre și pe etichetele acestora. Pentru informații suplimentare te invităm să ne contactezi pe email sau telefonic.

Dozajul recomandat și instrucțiunile de utilizare sunt specificate pe ambalajul fiecărui produs. Recomandăm citirea cu atenție a acestor informații și consultarea cu un profesionist în sănătate înainte de utilizare. Pentru informații suplimentare te invităm să ne contactezi pe email sau telefonic.

Puteți achiziționa produsele din gama EsVida direct de pe site-ul nostru, esvida.ro. Pur și simplu adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături și urmați pașii de checkout. Pentru transport verificați pagina aceasta.

Da, suntem aici să oferim informații și să răspundem la întrebările dumneavoastră referitoare la produsele noastre. Cu toate acestea, subliniem importanța consultării cu un profesionist în sănătate sau medic înainte de începerea oricărui regim de suplimentare. Fiecare persoană are nevoi de sănătate individuale, iar un medic vă poate oferi sfaturi personalizate pentru a vă asigura că produsele noastre sunt potrivite pentru dumneavoastră. Pentru orice informații suplimentare sau îndrumări, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră. Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră.

În cazul în care produsele noastre nu corespund nevoilor dumneavoastră sau aveți orice îngrijorare, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare disponibilă pe site-ul nostru. Totuși, reamintim importanța consultării cu un profesionist în sănătate sau medic înainte de a face orice schimbări în regimul dumneavoastră de suplimentare. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, echipa noastră de servicii pentru clienți este disponibilă pentru a vă ajuta prin intermediul office@esvida.ro sau la numărul de telefon +40785.060.333.

Contactează-ne

Email: office@esvida.ro

Telefon: +40785.060.333.

Indicații de orientare

EsVida PHARMA

Waze: https://ul.waze.com/ul?place=ChIJ39lFwKL

Google Maps: https://maps.app.goo.gl/1etaHVmBSDpAq6cTA.